Cambridge

Pentru a sprijini elevii în atingerea excelenței, începând cu anul 2019  am devenit centru de pregătire pentru examenele internaționale CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH, în parteneriat cu European Examinations Centre (EECentre), pentru următoarele niveluri:

  • Young Learners (YLE), Starters/ Movers/ Flyers     
  • A2 Key (KET)
  • B1 Preliminary (PET)

Parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din București (EECentre) presupune organizarea si susținerea examenelor de certificare a limbii engleze CAMBRIDGE, cu recunoaștere internațională.

Vezi: HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZA CAMBRIDGE.   

Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză; fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universități și angajatori pe plan internațional. Termenul de valabilitate la diplome: nelimitat.

TAXE EXAMENE CAMBRIDGE

valabile pentru anul școlar 2019 – 2020

PET: B1 Preliminary 460 lei
KET: A2 Key 360 lei
YLE: Pre-A1 Starters 275 lei
YLE: A1 Movers 275 lei
YLE: A2 Flyers 275 lei

Data susținerii examenelor: 14 martie 2020

IMPORTANT: 

  • Probele de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal de stat și profesional cu program bilingv și intensiv pot fi echivalate cu certificatele obținute la examenele de limbi străine cu recunoaștere internațională, începând cu anul școlar 2014- 2015, în conformitate cu OM nr. 4432/ 29.08.2014 emis de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.
  • Examenele Cambridge pentru copii (Cambridge English: Young Learners (YLE) ) sunt menite sa evalueze compețentele de limba engleză ale celor mici, cu varste cuprinse între 7 și 12 ani. Certificate de competență pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de studiu al unei limbi moderne (nivel minim necesar A1, conform grilei CEFR).

Examene Cambridge – Centru de pregătire CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH

(Marea Britanie)

Scoala Gimnaziala SFANTUL GRIGORIE TEOLOGUL din Galati este Centru de Pregătire CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK).

Parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din București (EECentre) presupune organizarea si susținereaexamenelorde certificare a limbii engleze CAMBRIDGE, cu recunoaștere internațională.

Vezi: HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZA CAMBRIDGE.   

Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză; fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universități și angajatori pe plan internațional. Termenul de valabilitate la diplome: nelimitat.

IMPORTANT: 

  • Probele de competență lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obținute la examenele Cambridge, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și publicat in Monitorul Oficial.
  • Examenele CAMBRIDGE sunt organizate de EECentre pentru candidatii centrului nostru. 
  • Pentru mai multe informații suplimentare, pregatire lingvistica, simulari și înscrieri la examene, va rugam să ne contactați.

Contact EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

Despre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE – EECentre este o instituţie autorizată de prestigioase organisme internaționale de învățământ să furnizeze, în România, examene de certificare a cunoștințelor de limba engleză şi limba germană, conform procedurilor internaționale, în condiții și la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.